3D Dental Lab - electrische auto
Dagelijks rijden wij een ronde langs diverse praktijken om werk op te halen of te brengen.
De chauffeur rijdt normaal tussen 11.00 en 15.00 zijn ronde in en rond Breda. Naar gelang de route is ingedeeld zal hij tussen dit tijdstip bij u het werk komen halen en/of brengen.

Wij kunnen u dagelijks bellen om te kijken of er werk voor ons is, maar u mag ook voor 11.00 met ons contact opnemen om toegevoegd te worden in de ronde. Mocht u een afdruk nemen nadat de chauffeur is langs geweest, kunnen we kijken of we het dezelfde dag nog komen halen of anders de dag erna in plannen.

Mocht u met uw praktijk verder zitten dan dat onze chauffeur komt, maken wij ook gebruik van de nachtdistributie van Aalberts koeriers. Aalberts is een koeriers dienst gespecialiseerd in het rondbrengen van dentale producten binnen de Benelux op een en de zelfde nacht. Mocht u gebruik willen maken van deze oplossing, of wenst u dat de chauffeur langskomt? Neem contact met ons op en wij maken het in orde.

3D Dental Lab en het milieu

Omdat we dagelijks veel kilometers afleggen en omdat we daar ons van bewust zijn, hebben wij in 2020 gekozen voor een 100% elektrische auto van Leaseherder.