Tandtechnicus Maarten van Harten [3D Dental Lab]
3D Dental Lab is in 2019 opgericht door mij, Maarten van Harten. Na een opleiding tot goudsmid, schoolde ik al snel om tot tandtechnicus. “Een patiënt weer aan het lachen maken is mijn passie”. Ik werkte 12 jaar als tandtechnicus en vervolgens 10 jaar in meer commerciële banen binnen de tandtechniek.

Zo leerde ik alles over scanners, freesmachines en andere apparaten die nodig zijn om digitaal te werken, met name op het gebied van CAD/CAM.

Met deze kennis en ervaring ben ik nu mijn eigen tandtechnisch laboratorium begonnen. Terug naar mijn passie om mensen weer een mooi gebit te geven. En terug naar mijn oude ambacht, maar dan in een nieuw jasje: dit keer volledig digitaal.

Die digitale aanpak is voor ons erg belangrijk. We willen onze werkstukken snel, accuraat en tegen een lage prijs leveren en dat kan door digitalisering. De tandtechniek blijft hetzelfde, alleen het gereedschap verandert. En mocht er toch iets moeten worden bijgesteld of aangepast, dan zijn we zo bij u of kunnen we telefonisch overleggen.

Groeten, Maarten van Harten